Породично стабло Милићевића

Родослов
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Породично стабло породица Милићевића

Добро дошли,

Добро дошли на страницу посвећено генеалошком стаблу породица Милићевић који воде порекло из Херцеговине. Ово је права адреса за све генеалошке информације о породицама Милићевић. Сви Милићевићи из књиге Др. Проф Десанке Милићевић су унети. Многи датуми су исправљени, датуми рођења и смрти. Многи нови Милићевићи од тада су додати тако да данас имамо 5380 особа и 2051 породица у нашем стаблу. Уколико желите сами да претражујете особе у стаблу, најбоље је да идете на линк Детаљнија претрага, у секцији Тражи са десне стране.

Да бисте конкретно видели графички изглед стабла породице Милићевић, погледајте следеће линкове на којима су приказане гране нашег породичног стабла Милићевића као што су приказане у књизи Десанке Милићевић потребно је да изабарете опцију Стабло горњег менија као што је приказано на слици:

Напомињем да бисте видели податке морате бити регистровани члан сајта. Само регистровање је објашњено у тексту одмах доле.

00 uput porodstablo

РЕГИСТРОВАЊЕ ЧЛАНА САЈТА

Да би сте могли да видите све податке о особама и свим подацима који се налазе у овом делу сајта потребно је да се региструјете са својим налогом. Ово је урађено због безбедности самих података јер може неко ове податке да искористи у недезвољеним радњама и да сви ми сносимо неку врсту одговорности. Да би се на неки начин смањила таква могућност овај део сајта је затвореног типа.

Свако може да се региструје ко има интернет. Потребно је да попуни одређене тачне податке и да сачека потврду регистрације, која стиже на маил адресу, која се остави при поступку регистрације.

Поступак је следећи:

Изаберете опцију менија РЕГИСТРОВАЊЕ (приказано на слици изнад), који ће вас одвести директно на страницу сајта за регостровање нових чланова. Или кад идете на било који линк на сајту а нисте пријављени, сајт же вас одвести директно на форму за пријаву а на њој имате и сам линк за регистровање нових чланова. Видите слику:

10 uput porodstabloКад кликнете на регистровање новог корисничког налога,  добијате приказ као на следећој слици.

11 uput porodstablo

Потребно је да на квадрат где пише I'm not robot и кликнете после тога на дугме настави. Тиме сте потврдили да сте човек и тек тада ћете прећи на страницу за унос ваших лићних подаката потребних за регистрацију.

 03 uput porodstablo

Унесите тражене податке, подаци који су ознаћени жутом бојом су обавезни за унос, односно ако их не попуните и то тачно и прецизно, нећете моћи бити регистровани. Уколико се то деси мораћете да поновите поступак. Уколико унесeте све ипсравно кликните на дугме Пошаљи.

На вашу маил адресу коју сте унели при регистрацији добићете потврду да се ваш налог регистровао и тек тада ћете моћи да приступите сајту са родословом и тада ћете моћи да видите и претражујете све податке

Пријављивање на сајт родослова се долази преко било когје опције менија са прве слике односно преко Стабло или Претрага, Презимена,...    Где уносите ваше корисничко име и лозинку коу сте унели при регистрацији и кликнете на дугме Пријављивање.

04 uput porodstablo

После тога улазите на сајт.

05 uput porodstablo

 06 uput porodstablo

 

 

07 uput porodstablo 

 

08 uput porodstablo

09 uput porodstablo

 И то је то уживајте у сајту и истражујте, Поздрав