Familija Milićevića

Genealoško stablo Milićevića

banner ecomist01

sub08192017

Poslednje dodanoned, 25 jan 2015 11am

Miroslav Milićević, naučni stvaralac

MiroslavMilicevicMiroslav Milićević rođen je 1949. godine u Beogradu, od oca Nikole i majke Marije. Osnovnu i srednju školu završio je u Beogradu i inostranstvu, jer mu je otac službovao u diplomatiji.

Opširnije...

Dragoljub Draško Milićević, naučni stvaralac

DragoljubMilicevicDragoljub Draško Milićević rođen je 25. XII. 1946. godine, od oca Nikole i majke Marije u Beogradu. Dragoljub zvani Draško ima mlađeg brata Miroslava i suprugu Arh. Branislavu kćerku Filipa Šoća. Oni imaju sina diplomiranog ecc. Branislava.

Opširnije...

Rade Milićević, narodni heroj

RadeMilicevic

Rade Milićević je rođen 06.06.1910. godine u selu Zvijerini kod Bileće od oca Boža i majke Savice. Završio je osnovnu školu. Njegov otac Božo imao je brojnu porodicu, a malo ziratne zemlje, pa je teško živio.

Opširnije...

Nikola Milićević - Niko, publicista

NikolaMilicevicNikola Milićević – Niko rođen je u Mostaru 09.07.1897. godine. Misli se da je bio potomak Jovana Milićevića iz Zvijerine kod Bileće.

Opširnije...

Živko Milićević, publicista

 

ZivkoMilicevicŽivko Milićević rođen je 03.02.1896. godine u Koraćici kod Mladenovca. Genealoškom analizom došli smo do saznanja da je bio potomak kneza Mića. U Prvom svetskom ratu bio je obveznik poslednje odbrane Beograda (1914).

Opširnije...