Свима драгим Милићевићима желимо да честитамo највећи празник међу празницима. Срећан васкрс христос воскресе!

О Милићевићима
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Свима драгим Милићевићима желимо да честитам највећи празник међу празницима. Срећан васкрс христос воскресе!

 

Васкрс (стсл. въскръсъ, ређе и донекле арх. Велигдан) или Ускрс највећи је хришћански (црквени) празник којим се прославља Исусов повратак у живот — васкрсење. По хришћанском веровању, то се десило трећег дана после његове смрти, укључујући и дан смрти: тј. прве недеље после Великог петка. То је покретни празник и празнује се после јеврејске Пасхе (хебрејски: pessach‎) у прву недељу после пуног месеца, који пада на сам дан пролећне равнодневнице, или непосредно после ње. Код источних хришћана, Васкрс најраније може да падне 4. априла, а најкасније 8. маја, а код западних хришћана увек пада између 22. марта и 25. априла.


Из историјских разлога (да датум Васкрса за све православце одређује Јерусалимска патријаршија, која се и даље држи Јулијанског календара), и цркве које иначе користе Грегоријански календар, као што су Грчка, Румунска и др. славе Васкрс по Православној пасхалији (начин одређивања датума празновања Васкрса), и нема везе ни са Јулијанским ни са Грегоријанским календаром.

01 uskrs19

Посебно свим Милићевићима жели да честита наша Славица Милићевић Павловић из Ариља (Београд). Славица је наш род и увек има лепе жеље, тако и овом приликом поручује:

„Драги моји, радујте се малим стварима и сваком новом дану! Живи били!“

 02 uskrs19  03 uskrs19

 

 Славица Милићевић Павловић и њен муж имају расадник цвећа и биља и можете их видети викендом како продају одлично одгајено цвеће и биље на Новом Београду у блоку 44.

04 uskrs19

  Има ту за сваког по нешто, смиље, рузмарине, лаванде, расад парадајза, чили папричице, зачинско биље,…

 05 uskrs19

06 uskrs19

07 uskrs19

09 uskrs19

Слободно их посетите !

Пријавите се преко бесплатне е-маил претплате за примање обавештења о новим дешавањима.