Апартмани Милићевић, Црна Гора, Херцег Нови

О Милићевићима
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Апартмани Милићевић се налазе у најљепшем дијелу Херцег Новог, на Савини, на идеалној позицији, у непосредној близини новог апартманског насеља и хотела Плажа.

 

Удаљени су 100 метара од мора и 300 метара од центра града. Ресторани и трговине су у непосредној близини.

У понуди су двособни, студио апартмани и двокреветне собе. Сви апартмани су савремено опремљени – клима, кабловска ТВ, wирелесс интернет, опремљена кухиња, купатило, тераса са погледом на море и паркингом који је бесплатан.

 

Апартман 1 се налази на првој етажи, на јужној страни, и укупна површина је 45м2. Има засебну спаваћу собу са дуплим лежајем, а у оквиру дневног боравка је кухиња, трпезарија и дупли лежај.Тераса има директан поглед на море.

Апартман 2-студио се налази на првој етажи, на источној страни, и укупна површина је 25м2. Има засебан улаз са терасе која има поглед на врт.У оквиру дневног боравка има дупли лежај и један сингл лежај, као и чајну кухињу.

Апартман 3 се налази на другој етажи, на јужној страни, и укупна површина је 51м2. Има засебну спаваћу собу са дуплим лежајем, а у оквиру дневног боравка је кухиња, трпезарија и дупли лежај.Тераса има директан поглед на море из обје собе.

Апартман 4-студио се налази на другој етажи, на источној страни, а укупна површина је 30м2.У оквиру дневног боравка има дупли лежај и један лежај на развлачење, као и чајну кухињу са трпезаријом. Поглед на врт и море.

Апартман 5 се налази на другој етажи, на западној страни, и укупна површина је 37м2. Има засебну спаваћу собу са дуплим лежајем, а у оквиру дневног боравка је кухиња, трпезарија и дупли лежај.Тераса има поглед на врт.

Додатне услуге:
Нудимо услужно коришћење машине за веш, а гостима је на располагању пегла и даска за пеглање, као и креветац за дијете до 3 године.
Све локалне плаже се налазе дуж шеталишта уз море. Наши апартмани се налазе изнад плаже Голден Баy, а у непосредној близини су плаже Корај, Галија, Сплендидо, Цопас, Александар, као и плажа хотела Плажа.

Најближи фитнесс гyм центар је на самој обали мора, удаљен 100 м уз шеталиште, које је уједно и стаза за џогинг, дуго 7 километара.

Организујемо трансфере гостију са аеродрома и назад - Дубровник(Ћилипи) и Тиват.

Боравишна такса није урачуната у цијену и износи 0,70 еура дан.
Резервација се врши уплатом аванса од 30%, док се разлика плаћа на лицу мјеста приликом уласка у апартман.
Вријеме уласка у апартман је од 12:00х, а вријеме изласка је до 10:30х.
Цијена додатног лежаја је 10 еура по дану.

Контакт:

Браће Гракалића 1, Херцег Нови
е-маил: milicevicapartmani[at]gmail.com
телефони:
+382 31 346 081
+382 68 792 050
+382 67 536 620
Web: http://www.hercegnoviapartmani.com

 

 

 

Пријавите се преко бесплатне е-маил претплате за примање обавештења о новим дешавањима.