Педијатријска специјалистичка ординација Др Саша Милићевић

О Милићевићима
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

"Педијатријска специјалистичка ординација Др Саша Милићевић" је основана 4.3.2004. године.

Оснивачи су педијатри Јанко и Саша Милићевић. У ординацији се обављају клинички прегледи новорођенчади, одојчади, мале, предшколске, школске деце и омладине. Обухваћена је сва патологија педијатријског узраста, са посебним освртом на болести горњих и доњих дисајсних путева и алергијске поремећаје.

Обухваћена је сва патологија педијатријског узраста, са посебним освртом на болести горњих и доњих дисајсних путева и алергијске поремећаје. Клинички преглед је употпуњен алерголошким кожним пробама на нутритивне и инхалаторне алергене. Код сваког пацијента се обавља и отоскопски преглед уха. Инхалаторна терапија код пацијената са астмом, бронхоопструкцијама и бронхиолитисом се такође обавља у ординацији. Конусултативни прегледи стручњака из свих области педијатрије се могу обавити у оквиру рада "Педијатријске специјалистичке ординације Др Саша Милићевић".

drsasa milicevic 02

У свако доба родитељима ће бити пружен адекватан и разумљив савет у вези здравља, исхране, вакцинације, итд. Слана соба која функционише у оквиру ординације је доступна деци код којих је индикована. Благотворно дејство соли је од значаја не само у терапији,већ и у превенцији различитих болести дечјег доба. Такође и особе које су здраве ће после третмана у сланој соби са халогенератором осетити благотворно дејство соли. Пре и после серије третмана у сланој соби обавља се бесплатан клинички педијатријски преглед.

drsasa milicevic 03

drsasa milicevic 04

drsasa milicevic 05

Пријавите се преко бесплатне е-маил претплате за примање обавештења о новим дешавањима.